Zanimljivo

Pošaljite poruku svojoj deci preko igračaka Toymail

Roditelji danas rade sve duže što, nažalost, ima posledicu da sve manje vremena provode sa svojom decom. Iako baš ništa detetu ne može da zameni dodir roditelja, pažnju i igranje sa njima, ponekad smo prinuđeni da ostanemo duže na poslu, ili da idemo na službeni put – a tada u pomoć može da priskoči aplikacija Toymail (igračka-pošta).

Slatke igračke pod nazivom Mailmen (poštari) povezane su putem wi-fi mreže međusobno, i komuniciraju putem aplikacije Toymail. Snimite poruku koju želite da pošaljete svom detetu – što može biti pesmica, neki citat ili jednostavna poruka za lep dan, ili laku noć – i ono će je dobiti na svoju igračku. Vokal možete doraditi filterima, tako da zvuče baš kao da govori igračka, a ne vi, a postoji opcija i slanja unapred snimljenih poruka.

mailmen

Pogledajte promotivni video:

Svaka poslata ili primljena poruka košta vas jednu virtuelnu markicu. Kada preuzmete aplikaciju dobijate 10 besplatnih markica, a kupovina novih košta 0.99 dolar-centi za 50 markica, ili možete odabrati neograničeno “porukanje” za 2.99 dolara mesečno.

mailmen let s have a laugh

Ukoliko vam se ideja o ovakvom servisu dopada, možete je podržati svojom donacijom na Kickstarter platformi. Prema rečima osnivača, ovaj servis će zaživeti samo ukoliko skupe 60 hiljada dolara do 2. decemba, a sudeći po tome da su za samo dva dana skupili 25% potrebnog novca, čini se da će im se san ostvariti.

U sve većoj trci s vremenom i novcem, dok neko ne osmisli robote koje ćemo korisiti umesto nas samih, čini se da ćemo ovakvim aplikacijama i igračkama morati da se služimo još neko vreme.

Kako vama deluje ovaj sistem? Da li biste ga koristili? Koliko biste bili spremni da platite za korišćenje?

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.