Udruženje „Srpska dizajn platforma“  i regionalni dizajn portal Designed.rs objavili  su juče drugi po redu nacionalni konkurs za izbor najbolje dizajniranog pakovanja proizvoda – Packtivity Best Pack 2012/13. Osnovna ideja ovog konkusa je da omogući bolje razumevanje tržišnih komunikacija i otkrije tajne uspeha u tržišnoj borbi zbog čega za glavno priznanje konkurišu podjednako i realizovana i nerealizovana – idejna rešenja. Konkurs je otvoren do 9. decembra.

„Predstavnici proizvođača i autori dizajna pakovanja iz svih oblasti mogu da konkurišu za ova priznanja. Bilo da je u pitanju velika domaća ili multinacionalna kompanija sa lokalnim proizvodom, mala i srednja preduzeća, agencije, dizajn studiji i pojedinci.

U tu svrhu smo okupili internacionalni ŽIRI sastavljen od respektabilnih profesionalaca u segmentu tržišnih komunikacija iz Nemačke, Austrije, Hrvatske i Srbije – kao što su dizajner Slavimir Stojanović, ili Jovan Jelovac ispred Belgrade Design Weeka.  Njihova misija je da nagrade ne samo kreativnost već i efikasnost ali takođe podstakne na dodatni impuls u kreativnom promišljanju jer želimo da podržimo i nagradimo najkreativnija i najbolja rešenja.“ – izjavio je Dušan Vulović, direktor projekta PACKTIVITY.

Nagrada Packtivity Award u kategoriji Hemija i kozmetika za Popular bruketa zinic

Radovi konkurišu za priznanja po kategorijama za “PACKTIVITY AWARDS” , kao i za tri “GRAND PRIX” priznanja.  Konkuriše se u šest kategorija za priznanja “PACKTIVITY AWARDS” i “GRAND PRIX” (za realizovana i nerealizovana pakovanja) koje dobijaju najbolje dizajnirana pakovanja po izboru internacionalnog žirija.

Pakovanje koje osvoji “GRAND PRIX ZA NAJBOLJI DIZAJN PAKOVANJA PROIZVODA U SRBIJI ZA 2012/13” dobija i pečat “BEST PACK 2012/13”.

Od ove godine uveden  je  i poseban “GRAND PRIX BEST SUPERMARKET PACK 2012/13“ sa idejom da posebno bude ngrađeno najbolje pakovanje proizvoda široke potrošnje. Pakovanje koje osvoji “GRAND PRIX BEST SUPERMARKET PACK 2012/13” dobija i pečat “BEST SUPERMAKET PACK 2012/13”.

Proglašenje pobednika će biti održano 12. decembra, po završetku Packtivity konferencije.

Za više informacija pratite zvaničnu Facebook stranicu www.facebook.com/Packtivity.

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

1 komentar

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.