Do novogodišnjih i božićnih praznika ostalo je još mesec i po dana, što je sasvim dovoljno vremena da isplanirate odmor i relaksaciju. Kao pomoć vam može poslužiti novo online mesto za pretragu i rezervaciju wellness i spa hotela u Srbiji i Sloveniji, spahoteli.rs.

Ovaj web sistem je besplatan za posetioce, cene su identične kao u hotelima, a najveća prednost je, kako se navodi u saopštenju, laka pretraga po raznim kriterijumima kao i zbirni prikaz svih promo ponuda spa hotela. SpaHoteli.rs trenutno broji 15 hotela, od čega 11 u Srbiji i 4 u Sloveniji, a u planu su i novi hoteli, pre svih slovenačke terme.

Spa hoteli   online rezervacija wellness i spa hotela

Hoteli su klasifikovani prema lokaciji, tipu i sadržaju koje nude, te na taj način možete jednostavno pretraživati hotele na planini, u banji, Vojvodini ili Sloveniji. Promotivne spa ponude posetioci mogu pratiti putem Facebook stranice ili Twitter naloga.

Iz Spahoteli.rs uveravaju da je rezervacija hotela brza i sigurna, kao i da se može vršiti putem online prijave ili telefonskim pozivom. Svi posetioci na email dobijaju zvanične potvrde rezervacija, dok se plaćanje vrši pri dolasku u hotel. Tim koji radi na stranici Spahoteli.rs već više od godinu dana uspešno vodi i stranicu wellness-spa.rs, a koncept novog sistema je kreiran prema željama i potrebama gostiju.

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.