Ukoliko ste korisnik Vip mobilne mreže i volite Twitter, obradovaće vas vest da je Vip obezbedio besplatnu upotrebu Twittera svojim korisnicima sve do kraja januara 2014. godine.

Bilo da ste na postpaid ili prepaid ugovorima, ovoj društvenoj mreži možete pristupiti putem linka mobile.twitter.com, bez trošenja megabajta, smartova ili kredita u nacionalnom saobraćaju. Ova pogodnost važi i za one koji koriste zvaničnu Twitter aplikaciju na svojim Android i Windows Phone uređajima.

Postavljanje fotografija, sadržaja i linkova na Twitter se takođe ne tarifira, dok će se pregled multimedijalnih sadržaja sa linkova koji nisu deo ove platforme tarifirati po standardnom cenovniku za prenos podataka.

Kako se navodi iz kompanije Vip, zajednička inicijativa kompanija Twitter i Vip mobile ima za cilj da doprinese popularizaciji ove društvene mreže u Srbiji.

Da podsetimo, @Vip_mobile je jedan od prvih naloga u Srbiji autorizovan od strane Twittera, a Vip korisnici mogu da koriste i usluge Twitter SMS i Twitter MMS.

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

2 komentara

  • […] već su isto što i radio amateri, samo mnogo masovnije i pristupačnije građanima. Tviter radi i besplatno preko interneta i bez Interneta preko SMS-a. Šta je sledeće? Ukinućete nam Internet kao u Egiptu ili cenzurisati […]

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.