Coca-Cola Life (eng. život) je napitak najpoznatijeg brenda za bezalkoholna pića zaslađen stevijom, umesto šećerom, koji je debitovao ovog leta u Argentini. Ovo je, kako je objašnjeno, zdravija verzija Coca-Cole koja dolazi sa zelenom etiketom čija boja predstavlja prirodu, zdravlje, fizičku i psihičku snagu, umesto uobičajene crvene. Zbog toga i ne čudi što se reklamna agencija SANTO odlučila na toplu, emotivnu video reklamu o mladim roditeljima i njihovim dogodovštinama sa bebom.

Video spot traje minut, a u njemu su prikazane neke roditeljima veoma poznate scene, poput bebe koja jede iz pseće činije za hleb, ruši slučajno sve sa stola, upropašćava omiljenu ploču… Pogledajte i sami, sigurno je da među vama ima onih koji će se prepoznati:

Nežne boje, igra senkama i osvetljenjem pomogle su da ovaj video spot izazove emotivne reakcije kod svih roditelja, što je sigurno dobar početak u promociji novog proizvoda.

Dragi roditelji, u koliko ste se situacija iz reklame prepoznali? Da li ovakve reklame utiču na vas kao potrošače?

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.