U skladu sa svojom maksimom “Otvori radost”, Coca-Cola je predstavila još jednu akciju, zbog koje su se ljudi osećali bolje (i radosnije). U toku predbožićnih gužvi, u Rimu su organizovali taksi prevoz, ali nešto drugačiji od onog kakav biste očekivali.

S obzirom na to da je u Rimu uvek saobraćajna gužva, a pogotovo pred Božić, i da je jedan od većih problema dobiti taksi, Coca-Cola je pokrenula akciju “Podeli taksi”. Angažovali su vozače, i poslali po italijanskoj prestonici brendirana vozila. Prevoz je bio besplatan, a jedini uslov je da se vožnji usput priključi svako ko ide u istom smeru. Pogledajte kako je to izgledalo:

Agencija uz čiju pomoć je akcija realizovana je brazilska agencija David.

Božić je pravo vreme za deljenje, kaže Coca-Cola. Podelite ovu zabavnu akciju sa drugima, možda bi mogla i da postane uobičajena stvar deliti taksi (i troškove):

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.