U ponedeljak, 16 decembra, u Microsoftu Srbija su predstavnici preduzeća Uridium iz Valjeva i Takovo iz Gornjeg Milanovca podelili svoja iskustva u vezi sa implementacijom Office 365 paketa i prelaskom na tzv. poslovanje u oblaku (eng. cloud). 

„Office 365 predstavlja idealno rešenje za uspešno i efikasno obavljanje svakodnevnih aktivnosti. Zahvaljujući njemu, našem sistemu nisu neophodne skupe infrastrukture, a zaposlenima je rad veoma olakšan  s obzirom na to da su potpuno nezavisni od toga gde se nalaze, a mi i radimo na više lokacija. Sada je moguć rad van kancelarije, deljenje dokumenata, pa čak i rad na jednom dokumentu istovremeno“, rekao je Saša Tabaković, direktor preduzeća Uridium.

Dragan Virijević, IT menadžer kompanije Takovo, potvrdio je da su prednosti korišćenja Office 365 paketa olakšale svakodnevno poslovanje zaposlenima, a Vladimir Ljubibratić iz Microsoftove partnerske kompanije Extreme je dodao da opredeljenje za Office 365 predstavlja značajan korak u pružanju sigurnog i pouzdanog pristupa informacijama i resursima potrebnim za rad sa bilo koje lokacije, dok je rad dodatno optimizovan, sa nižim troškovima

 Zahvaljujući Office 365 paketu, kompanije sada mogu uživati u prednostima Office paketa, koji uz pomoć Cloud servisa menja način na koji se kompanije interno organizuju i dele informacije kako bi što brže odreagovale na često dinamičan tempo zahteva od strane klijenta. Od samog nastanka 2011. godine, Office 365 je postao jedan od najbrže rastućih proizvoda u istoriji kompanije Microsoft, omogućavajući jednostavno prilagođavanje potrebama i budžetima malih, srednjih i velikih preduzeća širom sveta, od nedavno uključujući i Srbiju.

Nakon razmene iskustava i predstavljanja glavnih aduta koje je Office 365 uveo u poslovanje Takova i Uridiuma, skupu se pridružio i Andreas Hartl, vršilac dužnosti generalnog direktora kompanije Microsoft u Srbiji i podsetio da moderneu današnjem poslovnom okruženju sve češće radimo sa različitih lokacija i različitih uređaja, zajednički doprinoseći razvoju istog projekta.

“Office 365 je kao takav zaista izvanredno rešenje, imajuću u vidu da se lako integriše u postojeće poslovne alate i omogućava  potpuni rad sa svim dokumentima i na prenosivim uređajima. Na taj način, Microsoft nastoji da obezbedi svim korisnicima neophodna rešenja za svakodnevo poslovanje, kao i da u budućnosti nastavi da pomaže ljudima da efikasnije i produktivnije rade,“ izjavio je Andreas Hartl.

O autoru/ki

marketing ITD

1 komentar

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.