Kako bi vizuelno prikazala kako izgleda novi Moto X u svim ponuđenim bojama, Motorola je za januarsko izdanje magazina WIRED pripremila  potpuno neobičan interaktivan oglas: mobilni telefon koji menja boje uz pomoć vašeg dodira, i po vašoj želji.

Slika telefona menjaće boje pritiskom na boju na oglasu koju odaberete, a kako prenosi DesignTaxi, iza ovo oglasa (bukvalno) stoje sićušne baterije debljine papira, LED lampice i još ponešto moderne tehnologije.

Motorola interactive print Moto X behind

U promotivnom video spotu možete pogledati kako ovo izgleda:

Ograničena serija ovog izdanja magazina WIRED ići će u 150.000 primeraka, a u oglasu koji menja boje moći će da uživaju stanovnici Njujorka i Čikaga. U izradi ovog oglasnog rešenja učestvovala je agencija Digitas.

Čini se da ni štampani magazini više neće biti isti nakog ovoga, a pogotovo reklame u njima.

Sledeći oglas ovog tipa bi mogao biti za automobile. U čemu vi još vidite primenu interaktivnih oglasa koji dozvoljavaju promenu boje?

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

1 komentar

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.