Marketinška agencije DraftFCB + Afirma, Agencija za borbu protiv korupcije uz podršku Delegacije Evropske unije u Republici Srbiji i Hulla & Co Human Dymanics KG dobitnici su srebrnog priznanja Udruženja za tržišne komunikacije Srbije za nacionalnu antikorupcijsku kampanju “Korupcija nam krade budućnost”.

Kampanja je osmišljena i sprovedena u Srbiji u cilju podizanja svesti javnosti u okviru projekta “Podrška radu Agencije za borbu protiv korupcije”. Kreativni koncept osmislila je marketinška agencije DraftFCB + Afirma, a video spot režirao je Srdan Golubović, autor filmova “Apsolutnih sto” , “Klopka”, “Krugovi”.  Komunikacijski eksperti na projektu bile su Ksenija Renko iz Hrvatske i Jasmina Krstić Latinović iz Srbije. Kampanja je lansirana 30. marta 2013. godine i obuhvata integrisanu komunikaciju kroz različite kanale: televiziju, radio, internet, letke, postere, brošure, društvene medije i posebne aktivnosti.

Print

Mikro sajt kampanje je zaživeo trajno i danas je adresa www.prijavikorupciju.rs veoma aktivna – građani je koriste za prijavu koruptivnih slučajeva u svom okruženju.

Na Facebooku im se možete priključiti na stranici pod nazivom Agencija za borbu protiv korupcije, dok je nalog na Twitteru @NeKorupciji.

Pogledajte i promotivni spot:

O autoru/ki

marketing ITD

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.