Apple se u svojoj božićnoj reklami osvrnuo mlađoj generaciji, koja neprestano gleda u svoje telefone i potpuno je nezainteresovana za sve(t) oko sebe. No, da li je zaista tako?

Reklama počinje situacijama dobro poznatim roditeljima današnjih tinejdžera – dok se svi zabavljaju, pričaju, druže, jedan usamljeni dečko neprestano gleda u svoj telefon, naizgled potpuno isključen iz svih tih dešavanja. Međutim, ovaj “izgubljeni tinejdžer” je sve vreme bio sa njima, praveći im verovatno najbolji božićni poklon: 

No, ovde se ova reklama ne završava. Postavljen je i video snimak koji je kreirao tinejdžer iz reklame, “Praznik porodice Harris”, a koji je u potpunosti načinjen telefonom iPhone 5s:

Bez suvišne patetike, ali sa lepom dozom emocija, Apple je svojom reklamom pokazao da se posle pauze ponovo vraća u vrh kreativne industrije, zahvaljujući ovoj, kao i reklami za iPad Air.

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.