Smešna izreka “Poželi želju, možda se čudo dosađuje” u slučaju putnika sa aerodroma u Torontu i Hamiltonu koji su putovali za Calgary pokazala se ostvarivom. Preko 250 putnika otišlo je kući ispunjenih božićnih želja, a sve zahvaljujući odličnoj kampanji WestJet avioprevoznika.

Iskoristivši “čaroliju” moderne tehnologije, WestJet je saznao šta bi njegovi putnici želeli da dobiju za Božić, i ispunio im želje. Po sletanju u Calgary sačekali su ih paketi(ći), među kojima je bilo android tableta, dečijih vozića, ali i televizora, i – čarapa i donjeg veša. Pogledajte kako je to izgledalo:

Kada želite da se za vas čuje na što više strana, i da svojim potrošačima ostanete upamćeni kao nešto zaista posebno, morate dati sve od sebe (i ne pitati koliko to košta). Prema rečima WestJeta, više od 175 volontera radilo je na ovoj akciji, pripremajući je još od avgusta!

Koliko je akcija koštala ne znamo, ali znamo sigurno da je dobila odličnu medijsku pažnju (više od 5 miliona pregleda na YouTube), i što je još važnije – srećne i zadovoljne potrošače.

Da li bi vas ovaj potez avio kompanije privukao da putujete s njima, ako ih do sada niste koristili?

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

1 komentar

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.