Konferenciju Marketing Kingdom, koja se ove godine održava treći put u Zagrebu 27. i 28. marta, započeće Brian Dresher (Mashable, Business Development) ekskluzivnom prezentacijom.  Ovo dvodnevno događanje uključuje i ekskluzivno izlaganje Jonathana Forstera (Spotify, General Manager) koji je prvi put u našoj regiji, ali i interaktivne prezentacije marketinških direktora iz Coca Cole, Shazama, Nokie, Wired Magazina i Akzo Nobela.  Posetioci će imati priliku da prate i dve zanimljive panel diskusije, čiji će fokus biti uvođenje globalnog marketinga na ove prostore.

“U poslednje dve godine uspeli smo da prvi dovedemo senior predstavnike iz kompanijia kao što su Facebook i Tumblr.  U 2014. srećni smo što prvi put dovodimo senior predstavnike iz kompanija Mashable, Spotify i Shazam.  To je za regionalne marketinške stručnjake velika stvar jer je toliko svetski poznatih trendsetera na jednom mestu prava retkost.” izjavio je ovom prilikom Kosta Petrov.

Ulaznice po nižoj ceni dostupne su samo do 17. januara.  Za cene i informacije o prijavi na Marketing Kingdom Zagreb posetite zvaničnu stranicu konferencije.

marketingITD će i ovu konferenciju, kao partner i prijatelj Marketing Kindgom i The P World, medijski podržati i ispratiti, te budite sigurni da pratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.