LG G2 smart telefon, prvi model u okviru nove premijum G serije kompanije LG Electronics, proglašen je za telefon i uređaj godine od strane časopisa Tech Lifestyle. Pored godišnjih nagrada, ovaj magazin je ranije LG G2 telefonu dodelio i Editors’ Choice priznanje, dok je LG G2 dobitnik i Grand Prix nagrade magazina Digital, kao i Highly recommended priznanja renomiranog internet portala Benchmark.

Mediji u Srbiji su u proteklom periodu LG G2 smart telefon predstavljali kao „ferari ispod haube“, „ultra brz“, „uređaj sa odličnim odnosom kvaliteta i cene“ i „telefon koji pomera granice dizajna“. Utiske tima marketingITD možete pročitati u tekstu LG G2: Veći unutra.

„Polaskani smo ovim titulama, jer je ovo ujedno i potvrda našeg kvaliteta i opredeljenosti da postavljamo nove tehnološke standarde, ali i jake i učvršćene pozicije na srpskom tržištu. Drago nam je da sada, pored naših vernih korisnika u Srbiji, koji su odavno prepoznali kvalitet naših proizvoda, imamo i zvaničnu potvrdu stručnih medija i profesionalaca iz ove oblasti“, rekao je Branislav Jordanov, marketing menadžer predstavništva kompanije LG u Srbiji.

LG G2 telefon poseduje napredne opcije uz moderan, funkcionalan i komforan dizajn, koji pre svega odlikuje prilično smeo potez južnokorejskog proizvođača – pomeranje tastera sa bokova na zadnju stranu. LG G2 koristi Full HD ekran dijagonale 5,2 inča, dok Dual Routing tehnologija značajno smanjuje okvir ekrana. Ovaj izuzetan displej emituje precizne boje i jasan prikaz slike bez ikakve distorzije. LG G2 koristi napredni Qualcomm® Snapdragon™ 800 procesor, koji redefiniše iskustvo korišćenja smart telefona kroz zadivljujuće performanse, vrhunsku grafiku i izuzetni kapacitet baterije.

O autoru/ki

marketing ITD

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.