Kompanija Procter and Gamble (P&G) objavila je reklamni spot kojim obeležava ovogodišnje zimske olimpijske igre u Sočiju (Rusija), koji je nastavak veoma popularne reklame urađene za Olimpijske igre u Londonu 2012. godine.

Spot pod nazivom “Hvala ti, mama” je drugo priznanje koje P&G odaje majkama širom sveta svojim reklamama. Ma šta da nam se desi, majke su te koje će uvek podržati svoju decu, ma koliko puta da padnu i ma koliko puta da ne uspeju.

“Zato što si nas naučila da nas neuspeh samo čini jačima. Zato što si nam davala ohrabrenje da pokušamo ponovo. Hvala ti, mama”

Podsetimo se i prethodne reklame, obavljene nekoliko meseci pre početka Letnjih olimpijskih igara u Londonu 2012. godine, pod nazivom “Najbolji posao”. U njemu saznajemo ko su, zapravo, pravi olimpijski šampioni:

Izvor: Mashable

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.