Nakon veoma uspešne prve Webiz konferencije u Zrenjaninu u martu 2013. godine, ovaj grad će i ove godine postati hub ideja o poslovnoj upotrebi interneta. U četvrtak, 23.januara, upriličeno je prvo zvanično druženje u Beogradu gde su posetioci mogli da saznaju šta se sprema na konferenciji Webiz 2.0 i šta je to drugačije u odnosu na prošlu godinu.

Ukratko, predviđeno je 30 predavača u 28 predavanja, konferencija će trajati tri dana i sastoji se od tri celine: poslovna edukacija, konferencija i radionice. Neki od predavača su Vojislav Rodić, Dejan Bizinger, Dragan Varagić, Miloje Sekulić, Igor Grmuša i Žarko Ptiček.

Više detalja možete pogledati na zvaničnoj prezentaciji konferencije.

U predivnom ambijentu kafe restorana Appetite okupio se veliki broj pretstavnika domaće blogosfere i internet profesionalaca, a detalje možete pogledati u albumu na Facebook stranici Webiz konferencije:

Kako je bilo prošle godine možete pročitati u našim izveštajima za prvi dan, drugi dan i treći dan, kao i utiske sumirane u jedan tekst.

O autoru/ki

Aca Todorović

Archaeologist, Metaphysical naturalist, Futurist, Co-founder of trablmejker.com, Cheif Online Editor and Co-founder of Frenzy Spark Magazine Representative @cafebabelbgd. Online content researcher at Investintech. Social Media addict. Science Fiction fan. Savršeno razume srpski, ali mu biografija bolje zvuči na engleskom.

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.