Privredna komora Srbije, Ministarstvo spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija i dnevni ekonomski list Privredni pregled pozivaju kompanije da učestvuju u desetoj, jubilarnoj akciji „Najbolje iz Srbije“ u kojoj se biraju najuspešniji brendovi na srpskom tržištu.

Cilj akcije je da podstiče stvaranje kvalitetnih srpskih proizvoda, promoviše najbolje robne i korporativne brendove iz Srbije, jača njihovu tržišnu poziciju i uliva poverenje potrošačima i partnerima u zemlji i inostranstvu. Posticanjem razvoja jakih brendova unapređujemo konkurentnost domaće privrede, povećavamo prepoznatljivost robe sa oznakom „made in Serbia“ i olakšavamo prodor naših kompanija na međunarodno tržište, kaže Željko Sertić, predsednik Privredne komore Srbije.

Priznanje „Najbolje iz Srbije“ ovoga puta dodeljuje se u 25 kategorija: proglašavaju se 23 pobednika za 2013. godinu i dva decenijska – za najbolji robni i korporativni brend u proteklih deset godina.

U akciji mogu da učestvuju sva preduzeća koja posluju u Republici Srbiji, konkurišući za priznanje u određenim kategorijama zavisno od svoje delatnosti, porekla preduzeća i brenda. Javni poziv otvoren je do 25. februara 2014. godine. Prijavljeni će potom biti rangirani prema kriterijumima utvrđenim Metodologijom izbora „Najbolje iz Srbije 2013“ – na osnovu rezultata glasanja potrošača i stručne javnosti, tržišno – finansijskih parametara i ocena stručnog žirija.

Upitnik za prijavljivanje i detaljnije informacije o metodologiji, kriterijumima izbora, žiriju i nagradama dostupni su na web stranici www.najboljeizsrbije.rs. Učešće u akciji je besplatno.

Pobednici u akciji „Najbolje iz Srbije 2013“ biće proglašeni u aprilu, a laureati dobijaju pravo da koriste znak akcije kao simbol kvaliteta i poverenja potrošača i poslovnih partnera.

O autoru/ki

marketing ITD

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.