Agencijom Prime Communications (prime.ba) od 15. februara 2014. godine upravljaće Dobrila Močević, izvršna direktorka, koja će voditi kancelariju u Sarajevu, i Andrea Vuković, direktorka za razvoj, koja će voditi kancelariju u Banjaluci. Ovlašćenja i nezavisnost u odlučivanju i upravljanju agencijom dodatno su osnažena statusom partnera u agenciji. Dosadašnji generalni direktor agencije, Dragan Močević, zadržaće savetodavnu ulogu u strateškim projektima.

“Ovu odluku doneo sam s ciljem reorganizacije kompanije koja je već 12 godina lider u odnosima s javnošću u BiH. Vreme je da napravimo novi iskorak. Vreme je za novi rast, za novu energiju, za nove ideje, projekte, poslove i klijente. Za mene je vreme da svoju firmu prepustim menadžerima koji mogu da naprave rezultate kakve želim od Prima, a da se ja posvetim nekim projektima za koje zbog obaveza u agenciji godinama nisam imao dovoljno vremena”, ovim povodom izjavio je Dragan Močević, osnivač agencije Prime Communications.

Promena u upravljačkoj i organizacionoj strukturi agencije Prime Communications prva je od mnogih promena koje agencija planira u ovoj godini, sa ciljem poboljšanja kvaliteta usluga dodatnim usmeravanjem na najveće vrednosti koje Prime Communications izdvajaju na tržištu.

O autoru/ki

marketing ITD

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.