Iz Đurine kuhinje, uz malu pomoć kreative agencije Popular Bruketa&Žinić OM, stiže predlog kako da ponesete svoj omiljeni Jaffa cakes svuda sa sobom:

I u drugoj verziji:

Reditelj Srđan Dragojević i glumac Branko Đurić Đura su bili deo i prethodne uspešne kampanje, pa se agencija lako odlučila da ne menja tim koji dobija.

O ovoj kampanji iz agencije navode sledeće:

Nakon opsežnih priprema Jaffa je na tržište izbacila prvu čokoladicu sa Jaffa cakes® ukusom. Osim prepoznatljivog ukusa, glavna karakteristika Jaffice je njena veličina koja je čini zgodnom za poneti svuda i uvek, kao što i slogan poručuje.

Nakon kreiranja dizajna ambalaže koji se oslanja na postojeći Jaffa cakes® identitet, agencija Popular Bruketa&Žinić OM Beograd osmislila je regionalnu kampanju koja je nedavno započela sa emitovanjem dva TV spota u Srbiji, a proširiće se uskoro i na sve ostale države u regiji.

jaffica_oglasi

Kako vam se dopada reklama za Jafficu?

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.