Iz Zagreba stižu vesti o poslovnim transferima: operativni direktor agencije Proximity Zagreb Domagoj Davidović početkom februara prešao je u digitalnu agenciju Jasno i glasno. U ovoj agenciji, koja predstavlja Hrvatsku u International content marketing forumu, Davidović će biti voditelj ključnih klijenata (eng. Key account manager).

“Presretni smo što je Domagoj odabrao Jasno i glasno za sledeći korak u svojoj karijeri. Poznajemo ga godinama, izuzetno cenimo njegov rad kao i veliko znanje o digitalnom ekosistemu i sigurni smo da će nas naučiti mnogo čemu. Uz njegove nesumnjive profesionalne kvalitete, neobično nam je bilo važno i da se dobro uklopi u malu, ali prilično sretnu i povezanu zajednicu zaposlenika Jasno i glasno, a kada je o Domagoju reč, uopće ne sumnjamo da će kroz koji dan biti integralni deo tima i da će njegov dolazak doprineti još boljoj atmosferi i našim novim uspjesima“ , rekla je Ana Penović, suosnivačica kompanije Jasno i glasno.

Kako navode iz agencije Jasno i Glasno, osim razvojem poslovanja u Hrvatskoj, Domagoj će se i aktivno baviti  razvojem novih poslova na inostranim tržištima, a o konkretnim planovima i postignućima.

“Odluka za prelazak u Jasno i glasno tim bila je nenadana i spontana, ali i vrlo laka. Sa Jasno i glasno sam sarađivao ranije i svidela mi se energija kao i pristup poslu. Delimo slične vrednosti i to ne samo poslovne. Spoj naših zajedničkih iskustava i znanja je veoma dobar i raduje me #svedigitalno što ćemo razvijati. Vesele me izazovi koji su postavljeni pred mene i nadam se da ću ih s Jasno i glasno timom uspešno realizovati”, rekao je Davidović i naglasio: “Ovo vidim kao priliku za daljnji rast, učenje i usavršavanje, a veseli me i otvorenost ekipe za zajedničku realizaciju nekih novih projekata i inicijativa koje do sad nisam mogao, a ni imao priliku da realizujem”.

O autoru/ki

marketing ITD

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.