Google AdWords je na svom zvaničnom blogu objavio pobednika ovogodišnjeg Google Adriatic izazova za agencije: u pitanju je hrvatska agencija Escape Studio, koja je kako regionalni, tako i pobednik na nivou države.

Google Partners iz Srbije, Hrvatske i Slovenije su se u periodu od 15. novembra 2013. godine do 31. januara 2014. takmičili koja će agencija u regionu steći najviše novih AdWords klijenata sa najimpresivnijim nivoom potrošnje. Ove godine brojala se i upotreba negativnih ključnih reči, Mreže multimedijalnog oglašavanja, veza do sajtova i usvajanje praćenja konverzija.

Escape Studio kao regionalni pobednik dobija Chromebook i putovanje na SMX konferenciju u Londonu (13-14. maja 2014.) uz pokrivene troškove konferencije, prevoza i smeštaja za jedno noćenje za dve osobe iz agencije.

Pobednici po zemljama su Initiative FB za Srbiju i NOI – Goclick za Sloveniju, a oni su osvojili po Chromebook.

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.