Društvo Srbije za odnose s javnošću otvara javnu raspravu o izmenama i dopunama Pravilnika i Konkursa za dodelu strukovnih nagrada PRiZNANJE, a koji su već unapređeni na osnovu analize uglednih međunarodnih PR nagrada i konkretnih sugestija Žirija, Radne grupe i drugih kolega.

DSOJ poziva Žiri, članove i sve kolege da najkasnije do ponedeljka 10. februara na mejl drustvo@pr.org.rs dostave dodatne predloge i sugestije za izmene i dopune ovih dokumenata. Upravni odbor će na 16. sednici razmotriti sve pristigle predloge i usvojiti konačne verzije Pravilnika i Konkursa.

DSOJ će u martu ove godine raspisati Konkurs za 17. godišnju dodelu strukovnih nagrada, kojima se nagrađuju pojedinci, organizacije, kompanije, institucije i agencije za najkvalitetnije i najprofesionalnije komunikacijske aktivnosti u prethodnoj godini. Samo ime nagrade – PRiZNANJE – u duhu je nastojanja da se odnosi sa javnošću (PR) i znanje neraskidivo udruže i da se rezultatati takvog udruživanja nagrade.
O tome ko će dobiti ovogodišnje PRiZNANJE odlučuje stručni Žiri koji čine ugledni profesionalci iz oblasti komunikacija, predstavnici korporativnog i neprofitnog sektora, akademske zajedice i medija.

Pravilnik i Konkurs za dodelu nagrada PRiZNANJE možete preuzeti sa ovog linka.

O autoru/ki

marketing ITD

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.