Kompanija LG Electronics predstavila je novu seriju profesionalnih monitora na ISE 2014 sajmu, koji se održava u Amsterdamu. Kao najveći događaj ovog tipa na svetu, ISE 2014 spaja najmodernija rešenja za sistemske integracije, uključujući profesionalne monitore, audio sisteme i uređaje za obradu fotografija. Na sajmu će biti prikazani najnoviji proizvodi kompanije LG, predvođeni velikim ULTRA HD profesionalnim monitorom, video zidom sa najmanjim okvirom na svetu i Smart Hotel televizorom sa najnovijim webOS interfejsom.

„ISE je savršeno mesto za nas, jer imamo priliku da prezentujemo svoje proizvode najnovije generacije. Tržište komercijalnih displeja se stalno razvija ogromnom brzinom, a mi smo vrlo privrženi potrebama naših korisnika, pa se u skladu s tim trudimo da uvek ispunimo sve njihove zahteve”, rekao je Ki-wan Kim, izvršni podpredsednik odeljenja za prodaju i marketing kompanije LG Home Entertainment.

Ogroman LG ULTRA HD profesionalni monitor, sa dijagonalom ekrana od neverovatnih 105 inča, prikazuje zapanjujuće, živopisne slike ljudi i objekata u njihovoj pravoj veličini. Ovaj najnoviji model ima četiri puta veću rezoluciju od Full HD displeja, pružajući oštru sliku sa neverovatno mnogo detalja. LG se pobrinuo da napravi i skromniji model sa dijagonalom od 98 inča (3840 x 2160) i 16:9 formatom slike, dok je Multi-touch model sa dijagonalom od 84 inča fenomenalno rešenje, jer poseduje interaktivni 10-point touch screen ekran.

LG_55-incni Full HD board

Među novitetima kompanije LG Electronics na ovoj prestižnoj smotri najboljih svetskih proizvođača iz ove oblasti, našao se i LG Video zid, jedinstven na svetu po širini okvira od neverovatnih 3,5 mm, koji će jednostavno zadiviti korisnike, bez obzira na to da li prikazuje snimke sa koncerta ili scene sportske utakmice.

Full HD Board sa dijagonalom od 55 inča funkcioniše ujedno kao ogledalo i touch-screen ekran visoke rezolucije. Ovaj model takođe pruža korisnicima izbor od dve različite aplikacije: Virtual Fitting i Home Board. Svi posetioci će moći virtuelno da isprobavaju odeću, i to bez ulaženja u garderobu, zahvaljujući Virtual Fitting aplikaciji, koja koristi ekran osetljiv na dodir i senzor blizine da pametno interaktuje sa korisnicima i okolinom. Sa druge strane, Home Board aplikacija omogućava korisnicima da na LG ekranu prikažu veliku količinu sadržaja, kao što su fotografije, vesti, kao i informacije o lokalnim vremenskim prilikama.

LG_105-incni ULTRA HD  profesionalni monitor

LG Full HD transparentni displej sa dijagonalom od 47 inča, uz pomoć providnog ekrana, prikazuje promotivni sadržaj, fotografije, karakteristike proizvoda i primere njihovog korišćenja, što je posebno pogodno za različite marketinške i promotivne aktivnosti. Tu su i LG Hotel televizori, koji povećavaju vrednost hotelskih usluga i doprinose većem ugođaju gostiju. Laki za rukovođenje, ovi modeli televizora koriste webOS operativni sistem i opciju Magic Remote koja omogućava gostima da lako menjaju sadržaj i izaberu najbolji vid zabave. Dodatno, Pro:Centric opcija omogućava IT osoblju hotela da nadgledaju i kontrolišu pojedinačne televizore sa centralne lokacije.

O autoru/ki

marketing ITD

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.