Do treće po redu konferencije Marketing Kingdom Zagreb ostalo je tek nešto više od mesec dana, ali i svega par dana da iskoristite mogućnost da kupite karte po povlašćenim cenama, što ističe 21. februara.

Ove godine, Marketing Kingdom će ugostiti neke od najvećih marketinških stručnjaka, uključujući Briana Dreshera (Mashable) i Johnathana Forstera (Spotify) koji će se prvi put predstaviti publici u Hrvatskoj.

Potvrđen je i dolazak senior predstavnika iz kompanija Heineken i Airbus koji će takođe govoriti na konferenciji.

“Izuzetno smo ponosni na zavidnu listu ovogodišnjih govornika na našem događanju.  Imati Mashable i Spotify na istoj sceni zaista je san svakog marketinškog profesionalca.  Srećni smo što i Airbus dolazi u Hrvatsku prvi put.  Ovo je zaista revolucionarni događaj” rekao je Kosta Petrov, glavni vođa Marketing Kingdom konferencije.

Marketing Kingdom prerasta u najveći europski marketinški događaj sa godišnjim izlaganjima u 7 različitih zemalja Europe. Događaj je u organizaciji P World kompanije, globalne kreativne agencije sa kancelarijama u Pragu, Skopju, Bakuu i Dubaiju.

Kako biste iskoristili priliku i nabavili ulaznice po povlašćenim cenama, posetite zvaničnu web prezentaciju konferencije.

marketingITD će i ovu konferenciju, kao partner i prijatelj Marketing Kindgom i The P World, medijski podržati i ispratiti, te budite sigurni da pratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.