U cilju pomoći Institutu za transfuziju krvi, Mensa Srbije u saradnji sa Tehnološkim fakultetom organizuje besplatno testiranje inteligencije za dobrovoljne davaoce krvi.

Testiranje će biti održano u Novom Sadu u nedelju 23. februara 2014. godine, u terminu od 11 časova, u amfiteatru Tehnolškog fakulteta, Bulevar cara Lazara 1. Testiranju mogu pristupiti osobe koje donesu potvrdu da su krv dale u periodu od 1. oktobra 2013. do 22. februara 2014. godine, pod uslovom da nisu rešavale ovaj test u prethodnih godinu dana i ne više od tri puta u životu.

Zavod za transfuziju krvi Vojvodine se nalazi u Novom Sadu, Hajduk Veljkova 9a. Dobrovoljni davaoci krv mogu dati radnim danom u periodu 7-14h, prvog utorka u mesecu u periodu 7-18h i prve subote u mesecu u periodu 8-12h.

Za testiranje se možete prijaviti tako što ćete upisati vaše podatke u obrazac koji možete preuzeti sa ovog linka.

Broj mesta je ograničen, pa molimo kandidate koji posle obavljene prijave odustanu od dolaska na testiranje iz bilo kog razloga, da nas o tome obaveste putem e-maila na: milica.bosnjak@mensa.rs

Na testiranje obavezno sa sobom ponesite neki dokument iz koga se moze videti vaš JMBG (ličnu kartu, pasoš, …) i potvrdu da ste dali krv u pomenutom periodu.

Ilustracija: Budi davalac krvi

O autoru/ki

marketing ITD

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.