Kompanija Microsoft odlučila je da nagradi najkreativnije ljubitelje moderne tehnologije fenomenalnim nagradama. Pridružite se programerima iz 12 zemalja u Windows 8 App Development takmičenju i osvojite jedan od čak 42 Prestigio MultiPad Visconte Windows tableta!

Da biste učestvovali u takmičenju, potrebno je da napišete Windows 8.1 aplikaciju, publikujete je na Windows Store, sa programerskim nalogom registrovanim u zemlji gde imate prijavljeno boravište i registrujete je na web lokaciji takmičenja, winappdevcon.promorc.com.  Aplikaciju je neophodno da registrujete i objavite do 30. marta 2014. Ne zaboravite i da se prethodno registrujete kao učesnik takmičenja, preko Facebook grupe ili stranice za registraciju, kako biste mogli da dobijete sve relevantne informacije u vezi sa takmičenjem.

„Microsoft je ponovo dokazao da je najveći prioritet kompanije upravo briga o našim korisnicima. Kome se nije ispunila novogodišnja želja da dobije tablet, sada ima priliku da bude nagrađen za svoju kreativnost i programersko znanje. Prestigio MultiPad Visconte Windows tableti su idealni za korisnike kojima je potreban all-in-one uređaj za posao, informisanje, ali i zabavu. Ova serija tablet uređaja je prva opremeljena novim Intel® Celeron® Dual-Core 64-bitnim procesorom sa 1.46 GHz, omogućavajući dvostruko brže performanse i čak do tri puta bolju grafiku nego prošla generacija tableta sa Intel Atom procesorima. Nagrade koje dodeljujemo predstavljaju spoj najboljih modernih tehnologija, a takve upravo i zaslužuju naši korisnici”, rekla je Ivana Ćuslović iz kompanije Microsoft.

Sledeći korak u Windows 8 App Development takmičenju biće realizovan 5. maja ove godine, kada će žiri iz kompanije Microsoft odlučiti o pobednicima u više kategorija: za najbolji UX dizajn, najinovativniju aplikaciju, najbolju migriranu Windows Phone aplikaciju, aplikaciju sa najviše preuzimanja, aplikaciju sa najviše ocena i najbolje ocenjenu aplikaciju. Svi takmičari će moći da nauče i da iskoriste profesionalnu podršku za pisanje i dizajn aplikacija tokom trajanja takmičenja, a imaće i priliku da razmene znanje i iskustvo sa programerima iz svih zemalja učesnica. Tokom trajanja takmičenja za učesnike će biti obezbeđeni treninzi i podrška, a ono što je veoma bitno jeste i to što će pobedničke aplikacije biti promovisane lokalno, kao i na tržištima svih zemalja učesnica.

Ne propusti priliku da očaraš žiri i osvojiš tablet! 

O autoru/ki

marketing ITD

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.