Dvanaesti februar nije ni po čemu posebno značajan datum ni za marketingITD, ni za Gerovital kozmetiku, ali će biti poseban za dve najbrže čitateljke (ili čitaoca, naravno) iz Srbije, jer će biti nagrađeni sa po jednom kremicom iz palete Aslavital.

U nastavku vam dajemo promotivni tekst o Gerovital kozmetici, u kojem su nam se namerno potkrale 4 greške u kucanju teksta (npr. umesto poboljšava napisano je pobošljava). Sve što je potrebno jeste da pažljivo pročitate tekst i u komentarima ispod navedete koje su to četiri reči u pitanju, i ako budete dovoljno brzi, za Dan zaljubljenih ćete dobiti svoju Gerovital kremu.

Ko kaže da se pažljivo čitanje promotivnih tekstova ne isplati? :)

Napomena: priznaju se samo komentari poslati ispod teksta, ne i komentari na Facebooku, niti odgovori na Twitteru!

[divider] Gerovital u borbi protiv starenja kože[/divider]

Pojava bora se ne može zaustaviti, ali preventivnim delovanjem svakako možemo uticati da ublažimo starenje naše kože te da smanjimo bore. U tome nam mogu pomoći proizvodi i kreme koje imaju dugogodišnju tradiciju Gerovital kozmetike. Naše mame i bake se i te kako sećaju poznatih krema prof. dr Ane Aslan koja je pre više od pola veka pronašla formulu protiv starenja.

Gerovital je organska kozmetika od potpuno prirdonih biljnih i vitaminskih ekstrakta, koji osvežavaju i podmlađuju kožu. Kozmetika je razvijena prema originalnoj formuli dr Ana Aslan i ima dokazani regenerativni efekat na ćelije kože tako što usporava starenje.

Korišćenjem ovih proizvoda dobijaju se čudseni rezultati u prevenciji starenja, kreme sadrže sve supstance koje su na prirodnoj bazi od biljnih i vitaminskih ekstrakta vrhunskog kvaliteta bez dodatka konzervansa. Gerovital sastojci u proizvodima su različiti u zavisnosti od namene: uglavnom sadrže hijaluronsku kiselinu, ekstrakt krastavca, glinu, prirodne antioksidanse, sastojke koji stimulišu proizvodnju novog kolagena i sastojak kao izvor čiste energije koji regeneriše kožu sa neophodnim viatminima.

Gerovital je jedan od najpoznatijih rumunskih brendova zajedno sa imenom prof. dr Ane Aslan odakle i počinje priča o ovim proizvodima još davne 1952. godine. Dr Aslan je posvetila svoj život tražeći formulu protiv starenja i njena formula je stvorila ove dragocene proizvode.

Tretmane Gerovital proizvodima upotrbeljavali su Džon Kenedi, Salvador Dali, Marlen Ditrih, Kirk Daglas i mnogi drugi. Posle više od pola veka od osnivanja, Gerovital pomaže damama u borbi protiv starenja u bočicama svojeručnog potpisa prof. Ane Aslan. U moru francuskih i nemačkih  proizvođača, ovaj rumunski brend je ostao po strani na našim prostorima. No, tradicija i vrednost su se pokazali kao dobitna kombinacija.

U Srbiji se prozivodi mogu kupiti online na stranici gerovital.rs gde možete pogledati i sve dodatne informacije, ili direktno u predstavništvu Gerovital kozmetike u Beogradu, na Vračaru u ulici Tome Maksimovića br. 7.

[divider] Odgovori[/divider]

Da vam otkrijemo tajnu: u tekstu je bilo 5 grešaka, a naslov kaže “Pronađite greške u tekstu” :)

gerovital odgovori

Ali, naravno da nećemo ići toliko u detalje, mi smo tražili 4 greške – i dobili smo vaše odgovore sa 4 greške: najbrži su bili B. i Maja (čini se da je B. sve vreme od objave na Twitteru i Facebooku kliktala na f5 – odgovor je stigao i pre nego što smo tekst objavili na mrežama!):

Nagradni kviz  Pronađite greške u tekstu i osvojite Gerovital poklončiće   marketing ITD

 Mailove B. i Maje šaljemo Gerovital ekipi, i pozivamo ih da nam obavezno jave utiske nakon što isprobaju svoje poklončiće.

Hvala svima na učestvovanju! Pratite nas i dalje na Facebooku ili Twitteru, tek smo počeli sa nagradnim kvizovima i igricama ;)

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

16 komentara

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.