“Dan internet domena Srbije” (DIDS 2014) je godišnja konferencija o razvoju Interneta u svetu i na domenskim prostorima Srbije. Ovogodišnji DIDS, koji se organizuje peti put za redom, ujedno obeležava i šest godina od početka rada nacionalnog .RS domena.

Konferencija će biti održana 10. marta u Hotelu “Metropol”, u Beogradu, a svi oni koji žele da prisustvuju, od danas, 21. februara, mogu da se prijave na web stranicama konferencije: dids.rs ili дидс.срб.

Ove godine će u prvom bloku, nazvanom “Domenizacija”, biti reči o promenama koje donosi uvođenje novih gTLD domena na svetsko tržište i kako će se to odraziti na nacionalne domene. Drugi blok “Društvenizacija” posvećen je promociji internet sajtova kroz društvene mreže, a treći blok “Dobra lokacija” daje primere uspešnih sajtova na nacionalnim internet domenima .RS i .СРБ.

DIDS je, kao i do sada, besplatan za sve posetioce, ali je registracija obavezna zbog ograničenog broja mesta. Registracija će, kao i ranije, biti omogućena samo korišćenjem e-mail adresa koje se završavaju sa .RS ili .СРБ.

O autoru/ki

marketing ITD

1 komentar

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.