Društvene mreže i mediji širom sveta nekoliko dana unazad bruje o nedopustivom propustu modne kuće Valentino, koja je pre nekoliko dana poslala dopis medijima sa fotografijom glumice Amy Adams na kojoj ona nosi Valentino torbu – a koja je nastala na komemoraciji glumca Philipa Seymoura Hoffmana.

Photo: Alo Ceballos/Getty Images

Photo: Alo Ceballos/Getty Images

Nešto kasnije istog dana iz Valentina je stiglo i izvinjenje, uz objašnjenje da nisu bili “svesni situacije u kojoj je fotografija nastala”, kao i da glumica Amy Adams nije bila obaveštena o tome, no, šteta je već naneta i kriza u javnosti  i dalje traje.

Oglasili su se i predstavnici glumice, napominjujući da ona “nije brend ambasador ovog brenda i da je pretpostavka da je ona iskoristila ovaj tužan momenat da učestvuje u promociji zaista užasavajuća“.

Na internetu se mogu pročitati i komentari koji tvrde da je Valentino i te kako bio svestan odakle potiče fotografija, ali da su svejedno odlučili da je iskoriste u promotivne svrhe.

Kakav je vaš stav, da li verujete da je Valentino slučajno upotrebio ovu fotografiju?  Napišite nam svoje mišljenje u komentarima.

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.