Ništa lakše: pošaljite svoju fotografiju  i možda se baš onaj pojavi pored neke od velikih zvezda Hollywooda. Tačno: nećete biti fizički prisutni na samoj lokaciji, ali – ionako je danas sve virtuelno, pa što ne bi bila i vaša šetnja po crvenom tepihu? :)

Šalu na stranu, u pitanju je stvarna kampanja na društvenim mrežama za dodelu američkih filmskih nagrada Academy Awards, popularno nazvanih Oscar, i to prvenstveno na Twitteru. Od danas, 27. februara, pa sve do otvaranja imate mogućnost da pošaljete svoju fotografiju, a pravila su sledeća:

Potrebno je da zapratite nalog @TheAcademy i tvitnete svoju fotografiju spremnu za slikanje na crvenom tepihu (pogledajte primer u ilustraciji), koristeći hashatg (oznaku) #MyOscarPhoto.

Takođe, neophodno je i da prihvatite uslove učestvovanja, koje možete pročitati na zvaničnoj stranici, gde je i obavezna forma za prijavu za ovaj konkurs.


U nedelju, drugog marta, kasno uveče po srednjeevropskom vremenu, zvezde koje budu dolazile, kao i voditelji i izvođači, poziraće ispred ekrana na kojem će ići poslate fotografije i na taj način će se kreirati nove fotografije, koje će biti poslate nazad uz @mention svakom ko se nalazi na njima, preko @MyOscarPhoto naloga. Takođe, neke fotografije će se pojaviti i u programu koji se emituje uživo sa crvenog tepiha na dodeli Oscar nagrada.

Javite nam ako pošaljete svoju fotografiju, i obavezno – ako se baš vi pojavite sa nekom velikom zvezdom! ;)

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

1 komentar

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.