Od male, ali uhodane digitalne ekipe Ellecta Interactive koja nam je do sada podarila korisnu aplikaciju bankomati.rs i koja stoji iza online komunikacije brendova kao što su Chipsy i KFC, nedavno je stigao i svojevrsni agregator  bitnih informacija i zanimljivog sadržaja sa društvenih mreža pod jednostavnim nazivom DruštveneMreže.rs.

Društvene Mreže   Sve o društvenim mrežama u Srbiji

Sadržaj je organizovan po kategorijama i platformama (Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin i Foursquare). Inicijalna ideja je bila da na jednom mestu posetioci mogu videti pregled tema i aktuelnih dešavanja iz Srbije. Platforma je prvenstveno usmerena ka novinarima i marketing profesionalcima kako bi na jednom mestu imali sveobuhvatan uvid u dešavanja, popularnost određenih tema, lokacija, brendova i pojedinaca aktivnih na društvenim mrežama.

Ekipa okupljena oko projekta DruštveneMreže.rs planira da ovaj portal proširi alatima koji će marketing profesionalcima omogućiti lakši uvid u ponašanje njihovih ciljnih grupa na društvenim medijima, kao i pokretanje bloga koji će prvenstveno edukovati korisnike o društvenim mrežama i vršiti popularizaciju social media marketinga.

Društvene Mreže  linkedin

Željko Bošnjak, jedan od osnivača agencije Ellecta Interactive, na pitanje koje to online alate i poboljšanja same platforme možemo očekivati odgovara:

Sam sajt je zamišljen kao hub za sve agencije. Drugim rečima, pokušaćemo da na jednom mestu prikažemo najnovije kampanje, inovacije iz sveta digital marketinga koje su koristile agencije sa ovih prostora. Na ovaj način želimo da širimo svest o mogućnostima koje online marketing pruža. Pored toga planiran je i blog gde će ljudi iz različitih agencija pisati o novim trendovima i njihovim iskustvima.

Posetite DruštveneMreže.rs i javite nam u komentarima svoje utiske o ovoj platformi.

O autoru/ki

Miloš Raičević

Creative Thinker & Problem Solver

2 komentara

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.