Nedavno ste u našem tekstu imali prilike da se informišete o kozmetici Gerovital, i osvojite poklončiće, a prošlog petka je ovaj poznati brend predstavio svoj portfolio medijima i beauty blogerkama u prijatnoj atmosferi vegetarijanskog restorana. Priču o Gerovital proizvodima, predstavila je Vanja Vidaković, marketing menadžerka ove kompanije za Srbiju i dermatolog dr Džeraldina Jusufović iz Estetskog centra Maa’ra koje su posetioce upoznale sa istorijom proizvodnje ovih krema i njihovom upotrebom.

“Žene danas više ulažu u dekorativnu negu, nego u preparativnu kozmetiku, a lepa koža lica, tela i kose je temelj vašeg lepog izgleda. Nikada nije rano početi brinuti o svojoj koži. Bitno je odabrati kremu koja prija vašoj koži, prema tipu i karakteristikama kože, tako da dobro izabran proizvod može poboljšati vaš izgled bolje od svih estetskih operacija.” ovom prilikom izjavila je Vanja Vidaković.

gerovital promocija

Najvažnija karakteristika Gerovital kozmetike koja se stalno naglašava jeste da je sačinjena od prirodnih biljnih i vitaminskih ekstrakta koji osvežavaju i podmlađuju kožu.

“Gerovital proizvodi su razvijeni po originalnoj recepturi prof. dr Ane Aslan koja je posvetila svoj život tražeći formulu protiv starenja. Prateći pacijente sa reumatoidnim artritisom, lečene prokainom, koji se koristio protiv bolova, zapazila je i druge korisne efekte kakvi su: poboljšan kvalitet kože i kose, bolje pamćenje i sveobuhvatno popravljanje zdravlja i raspoloženja. Na temelju tih istraživanja izumela je Gerovital H3 formulu 1952. godine koja je osnovni sastojak svih Gerovital krema i dan danas.” – objasnila je Vidakovićeva.

Proizvode Gerovital kozmetike možete kupiti, ali i besplatno testirati, u predstavništvu ove kozmetike u ulici Tome Maksimovića br.7 na Vračaru (Beograd), ili poručiti online na stranici gerovital.rs.

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

1 komentar

  • Koristila sam “stari” Gerovital, originalni. Nazalost, profesorka iz Rumunije rekla mi je da je fabriku kupio neko koga preterano ne zanima, i da kvalitet nije zadovoljavajuci, kao ranije.

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.