Sedmi put za redom nagrada REBRAND 100® Global Awards dolazi u ruke hrvatskim brend kosultantima iz agencije Brandoctor. Projekat za koji su osvojili nagradu je Smartson, prvi smartphone cetar u Hrvatskoj, koji je dobio i posebnu Distinction nagradu. Uz Smartson, Distinction nagradu dobili su i znatno veći i finansijski snažniji brandovi, poput Deutsche Telekom, American Airlines, Hyatt Hotels.

Zahvaljujući saradnji sa Brandoctorom,još jedan mali hrvatski brend se svrstao među najefikasnije rebranding projekte na svetu. Ovo znači da je brand strategija bila uspešna u kreiranju emocionalne veze s potrošačima i uspeva da pruži odgovor na strateške ciljeve.

smartson_web

“Sa svojom ciljnom grupom bi trebalo da se povežete na njima relevantne načine, jer je inače vaš rebranding neuspešan. Raspon od malih do multinacionalnih organizacija na ovom nadmetanju brzo je otkrio zašto samo oni snažni brandovi, bez obzira na veličinu, pobeđuju na tržištu”

izjavio je Anaezi Modu, osnivač Rebranda.

“Cilj projekta bio je definisati našu trgovinu kao mesto za pronalazak novih i servisiranje postojećih pametnih telefona uz pomoć prijateljskog osoblja, i kao prostor koji emituje pozitivne vrednosti kao što su inteligencija, snalažljivost, kompetencija, ljubaznost i tzv. street smart, i u tome smo uspeli.”

izjavio je Goran Muhar, direktor MMM Agramservis, u čijem je vlasništvu Smartson.

REBRAND™ je vodeći svetski izvor za efikasne transformacije branda, a REBRAND 100 je njihova globalna nagrada, prva i najcenjenija na području repozicioniranja brandova, praćena u medijima kao što su The Wall Street Journal, CNN Money, Bloomberg Businessweek.

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.