Nakon što su juče skoro svi veći mediji preneli vest o najnovijoj reklami za LG G Flex uz komentar da je, najblaže rečeno, čudna i bizarna, danas se ovaj video više ne nalazi na njihovom zvaničnom YouTube kanalu (ni na jednom od njih, da budemo precizni).

Reklama koja se nalazila na linku The Most Human Phone Ever — LG G Flex više ne postoji, dobićete samo obaveštenje: This video has been removed by the user. No, kao što je već dobro poznato, ne možete zaustaviti internet, i ono što je jednom objavljeno na njemu nastaviće da živi i dalje, ma koliko vi to ne želeli (i koliko god bili “jaki”).


Video se i dalje nalazi na brojnim drugim kanalima, a ako ga i ukloni YouTube, ostaju druge mreže i drugi načini za deljenje dokumenata svih vrsta, pa i video zapisa.

Koji je bio razlog povlačenja ove reklame, ne možemo sa sigurnošću tvrditi, ali će biti zanimljivo pratiti na koji način će LG objasniti zašto su to uradili. Nadamo se samo da opravdanje neće biti već izlizano “neko nam je hakovao nalog”, jer to ne priliči jednom brendu kakav je ovaj južnokorejski titan.

Šta vi mislite o reklami, i da li smatrate da jezaista jedino pravo rešenje bilo obrisati je?

p.s. Ukoliko primetite da je obrisan i ovaj video – obavestite nas, pronaći ćemo drugi ;)

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

2 komentara

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.