Iz kompanije Microsoft krajem februara stigle su lepe vesti: odlučili su se da postojeće Office web aplikacije učine dostupnijim za svoje korisnike pokretanjem inovativnije web strane Office.com, na kojoj se nalaze brojne moderne opcije, a krasi je bolji dizajn i pregledniji meni. Brži start, lakša pretraga i kreiranje i novi način razmene dokumenata neke su od prednosti koje ističu iz ove kompanije.

Promene su omogućile korisnicima da zajedno sa svojim kolegama unose promene u istom dokumentu sa različitih lokacija i bilo kog uređaja. Unapređene performanse sajta olakšale su korisnicima zajednički rad na mreži sa Office rešenjima, OneDrive servisom ili Outlook.com e-mail servisom. Uz prednosti  koje pruža proces deljenja dokumenata, prezentacija i unakrsnih tabela uz pomoć Office Online, međusobna saradnja kolega postaje lakša nego ikad, a sadržaj će svakom izgledati isto, jer Office rešenja uvek zadržavaju odabrani izgled, formating i verodostojnost dokumenta.

Više od  jedne milijarde ljudi širom sveta koristi Office alate za kreiranje, analiziranje i donošenje važnih odluka gde god da su i na bilo kom uređaju. Office je alat koji pomaže ljudima da sve svoje obaveze obave na pravi način.

I za kraj, važno je napomenuti i ono najvažnije: Office.com je dostupan svima potpuno besplatno.

O autoru/ki

marketing ITD

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.