Sermi po redu Festival advertajzinga FONklame održaće se u periodu od 24. do 31. marta 2014. godine na Fakultetu organizacionih nauka (FON), u organizaciji FON-ovog centra za razvoj karijere. Tradicionalno, FONklame okupljaju stotine studenata Beogradskog univerziteta koji žele da nauče nešto novo, da se zabave, budu kreativni, a uz sve to i humani. 

FONklame imaju nekoliko karaktera: edukativni, zabavni, humanitarni i takmičarski. Edukativni deo festivala ima za cilj da studentima omogući uvid u najnovije tendencije na polju marketinga i advertajzinga, kroz niz interaktivnih predavanja od strane vodećih stručnjaka u našoj zemlji. Velika nam je čast da najavimo da će predavanja držati: Vladimir Ćosić (McCann Beograd), Dragoljub Ljubičić – Mićko (TIM TALENATA), Ivan Bildi (Marketing online), Lea Stanković (Communis DDB) i Siniša Vejnović (Erste banka).

Zabavni deo nastoji da studentima svet reklama približi na inovativan i nesvakidašnji način. Pored pregleda najboljih reklama iz protekle godine, zvezde FONDIP večeriAna Radovanović, Milan Vukajlović i Igor Vesović, uz pojačanje Strahinje Lazić, spremile su imitacije za vas.

U okviru takmičarskog dela učesnici će imati prilike da prođu mentorski rad marketinških agencija McCann Beograd i Marketing online, koje će zadati studije slučaja s realnim problemom iz poslovanja. Tim koji osmisli najkreativnije rešenje će dobiti praksu!

FONklame tradicionalno imaju i humanitarni karakter: sav prihod od donacija i ulaznica namenjen je humanitarnoj akciji „Pobedi za decu Prihvatilišta“.

Prijave će biti otvorene od 11. marta, posebno za edukativni i posebno za takmičarski deo. Više informacija o festivalu, kao i načinu prijave možete pronaći na sajtu www.fonovcentar.rs.

O autoru/ki

marketing ITD

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.