Servis za dostavu hrane Donesi.com pokrenuo je zanimljiv projekat pod nazivom StartUp Pizza: predstavljanje startupa iz regije uz uživanje u hrani, tačnije, uz pizzu.  Kako navode na svojoj web stranici, Startup Pizza je mali projekat servisa Donesi.com u kojem žele da upoznaju zanimljive, inovativne, nove ili već poznate domaće startupe i IT kompanije i predstave ih – uz pizzu.

Marketing menadžer Donesi.com Zoran Malinović je za marketingITD o ovom projektu rekao:

Ideja je nastala među ekipom Donesi.com kao želja da podržimo i počastimo inovativne i zanimljive startupe, jer smo i sami startup koji postoji već 7 godina. Prvi startup koji smo predstavili je novosadski A51, zatim Dirura BG i nastavljamo dalje… Ideja je da akcija traje dugo i da predstavljamo minimum jedan startup sedmično.

Druženje sa A51 / Foto: Donesi.com

Druženje sa A51 / Foto: Donesi.com

Kako navode iz kompanije Donesi.com, plan je da se predstave startupi iz svih gradova, tačnije država u kojima Donesi.com posluje u ovom momentu, što su Srbija, Crna Gora i Bosna i Hercegovina.

Dakle, ukoliko imate zanimljiv startup i želite da se družite sa ekipom iz Donesi.com, a pri tome volite pizzu, prijavite se odmah na zvaničnoj web stranici.

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.