Globalno studentsko takmičenje u rešavanju poslovne studije slučaja – Belgrade Business International Case Competition (BBICC) održava se drugi put u Beogradu, u periodu od 1. do 6. aprila na Fakultetu organizacionih nauka. Učesnici ovogodišnjeg BBICC-a su timovi sa univerziteta iz Kanade, SAD-a, Australije, Singapura, Tajlanda, Danske, Portugala, Holandije i Norveške kao i tim Univerziteta u Beogradu.

Takmičarima je na raspolaganju 30 sati da reše poslovnu studiju slučaja u karantinu i 20 minuta da predstave rešenje. Rešenja se predstavljaju poslednjeg dana događaja pred kompetentnim žirijem koji čine top menadžeri i konsultanti vodećih kompanija u Srbiji. Od studenata će se očekivati povezivanje znanja i prethodog iskustva, inovativnost i analitičnost u rešavanju problema, odlične prezentacione veštine kao i argumentovanje poslovnih predloga.

BBICC Slika 3

Pored takmičenja, učesnici će tokom šest dana boravka u Srbiji imati priliku da se upoznaju sa našom tradicijom, muzikom i običajima. BBICC ima za cilj da učini zanimljivim boravak u Beogradu, kako studentima tako i njihovim mentorima.

Za više informacija možete posetiti web stranicu događaja www.bbicc.org.

O autoru/ki

marketing ITD

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.