Na Beogradskom sajmu prošle nedelje održan je 36. po redu Sajam turizma, na kojem su posetioci imali prilike da se upoznaju sa ponudom iz 54 zemlje na više od 1 000 štandova. Svake godine za vreme trajanja ovog sajma beogradska agencija Big Blue žurkom otvara letnju sezonu. Tim povodom se u petak, 28. februara u klubu Teatro okupio veliki broj posetilaca – prijatelja, partnera, novinara i predstavnika blogosfere kako bi čuli šta je to novo i interesantno što nas očekuje ove letnje sezone.

Teatro bar Big Blue Srbija

Imali smo prilike da prisutvujemo fantastičnom programu gde su se predstavili partneri iz velikog broja zemalja – najviše iz Turske – uživali smo u tradicionalnom turskom plesu, vatrenim žonglerskim spektaklom koji je praćen vrlo interesantnim ženskim gudačkim kvartetom, sjajnim perkusionistima i akrobatskim tačkama. U jednom trenutku Teotro su posetila i egipatska božanstva.

Teatro bar Big Blue Srbija

Nakon zvaničnog dela programa, prisutne je zabavljao bend koji je svirao najnovije svetske i domaće hitove.

“Ako ste lider na nekom tržištu, ako mnogo ljudi putuje preko vas, ako pratite trend , onda svoj uspeh i radost treba da podelite sa prijateljima. Godinama unazad na našem štandu gostuje veliki broj partnera iz raznih zemalja, a najviše iz turske. Neki od najprestižnijih turskih hotela sa visokom kategorizacijom, 5* Ultra All Inclusiv: Mardan Palace, Amara Dolce Vita, Maxx Royal, Gloria Serenitty , Gloria Golf odabrali su Big Blue za svog ekskluzivnog partnera na ovom tržištu. Kad vam takvi ukažu poverenje, onda je sasvim u redu da se potudimo , da se o svakom našem događaju dugo priča. I nije to party samo za partnere, uvek zovemo sve one ljude koji su doprineli našem uspehu. Na prvom mestu menadžment i prijatelje koji od samog početka veruju u viziju koju imamo. A to je, da postanemo lideri na tržištu. Zatim veliki broj prijatelja iz medija, koji nas svih ovih godina prati na info turama, na kojima se partneri hoteli zajedno sa nama potrude, da se njihove zemlje dožive na pravi način. Ove godine na partiju pridružila nam se i osma sila, twiteraši. Bilo je krajnje zanimljivo čitati njihovo viđenje svega što smo organizovali. Trudimo se da budemo na mrežama, svhatamo moć virala, trudimo se da svi oni koji nas prate dobiju kvalitetne i tačne informacije, kako na sajtu tako i na društvenim mrežama.”, istakla je Mirjana Radojević ispred Big Blue agencije.

Dancers Utiske tviteraša možete videti na #BigBlueSrbija, a u albumu ispod možete pogledati zvanične fotografije BigBlue agencije.

O autoru/ki

Aca Todorović

Archaeologist, Metaphysical naturalist, Futurist, Co-founder of trablmejker.com, Cheif Online Editor and Co-founder of Frenzy Spark Magazine Representative @cafebabelbgd. Online content researcher at Investintech. Social Media addict. Science Fiction fan. Savršeno razume srpski, ali mu biografija bolje zvuči na engleskom.

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.