Reionalna konferencija Tvitomanija ove godine se održava od 12. do 15. juna u Portorožu, u St. Bernardin Resortu. Tema treće po redu Tvitomanije je usmerena na multimedijalni sadržaj na društvenim mrežama. Fokus je na fotografiji, video i audio materijalu, grafici, animaciji, ali naravno, ni druge teme neće biti zanemarene. Na tri bine paralelno učesnici će raspravljati o korišćenju novih tehnologija, dok će najiskusniji predstaviti svoja znanja, a biće prikazane i najbolje studije slučaja.

Najava ovogodišnje Tvitomanije (tweetup #TvitomanijaUp) održana je u zemunskom restoranu Talas, gde su o konferenciji govorili direktor konferencije Zoran Torbica, direktor marketinga i prodaje Bernardin Grupe Bourt FakinAnja Stanišić Bokić ispred organizacije konferencije Food Talk, i Srđan Erceg ispred Web Fest nagrada.

Borut Fakin, Anja Stanišić Boškić, Zoran Torbica

Borut Fakin, Anja Stanišić Boškić, Zoran Torbica

Ove godine čitav jedan dan biće posebno posvećen hedonizmu i uživanju u kvalitetnoj hrani i vinu u okviru Food Talk segmenta konferencije. Više o tome pročitajte u tekstu Razgovori o hrani i piću na konferenciji Tvitomanija.

Još jedna novina jeste i dodela Web Fest nagrada, koja će biti održana prve večeri konferencije, a 12 kategorija u okviru kojih će biti podeljene nagrade su:

Info portal (ograničeno na isključivo web medije)
Novinski portal (web izdanje dnevnih novina)
TV portal
E-commerce
Blog – food
Blog – fashion
Blog – opšte
Najbolji sajt po dizajnu, funkcionalnosti, opštem utisku
Najbolja digitalna agencija
Najbolja digitalna kampanja
Najbolje korporativno prisustvo na webu
Najbolja mobilna aplikacija

Prva Tvitomanija bila je u Beogradu 2012. godine, dok je prethodna Tvitomanija održana u Novom Vinodolskom, a naše utiske sa ove regionalne konferencije o društvenim mrežama koju je posetilo više od 600 učesnika možete pročitati u izveštaju sa ove konferencije.

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

2 komentara

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.