Ovog četvrtka, 27. marta, u Zagrebu počinje Marketing Kingdom, treće izdanje jednog od najvažnijih marketinških događaja u regionu. Posetioci dvodnevnog globalnog marketinškog događaja koji se održava u pet različitih zemalja, ovog puta će, između ostalih, imati prilike i da slušaju zaposlene iz kompanija Mashable i Spotifiy, a svoje predstavnike imaju i Nokia, Coca-Cola, Billboard,Wired Magazine i brojni drugi.

 “Već treću godinu rasprodali smo sve ulaznice za našu konferenciju što nam je kao organizatorima ovog događaja pravi pokazatelj da su marketinški profesionalci i više nego voljni učestvovati i razmenjivati ideje s nekim od najvećih stručnjaka iz područja marketinga.  Dolaze nam delegati iz jedanaest različitih zemalja, što donosi  dah međunarodnog duha na Marketing kingdom, a našim posetiocima omogućava da dobiju uvid u marketinšku perspektivu iz različitih delova Evrope i sveta.” rekao je Kosta Petrov, glavni direktor P World kompanije, organizatora Marketing Kingdoma u Hrvatskoj.

Prvi Marketing kingdom organizovan je takođe u Hrvatskoj, 2011.godine, a ta da su prvi put u regiji gostovali zaposleni u kompaniji Facebook.  Naredne godine, Marketing kingdom doveo je i stručnjake iz Tumblra te organizatore Olimpijskih Igara, takođe prvi put u Hrvatsku.  Marketing Kingdom organizuje se u pet različitih zemalja, uključujući Azerbejdžan i Gruziju, a održao se već 11 puta.

Detalj sa konferencije Marketing Kingdom Zagreb 2013

Detalj sa konferencije Marketing Kingdom Zagreb 2013

O našim utiscima sa prošlogodišnje konferencije pisali smo u tekstu Marketing Kingdom Zagreb: Dva dana uživanja u pričama marketinških eksperata.

marketingITD će i ovu konferenciju, kao partner i prijatelj Marketing Kindgom i The P World, medijski podržati i ispratiti, te budite sigurni da pratite našu Facebook stranicu i Twitter nalog.

O autoru/ki

marketing ITD

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.