U Beograd je početkom godine stigla i prva prodavnica brenda Victoria’s Secret. Otvorena je u bescarinskoj zoni Aerodroma Nikola Tesla, a za ovo je zaslužna kompanija Dufry Beograd. Ponudu ove prodavnice čini velik izbor asortimana: veš, spavaći program, kupaći kostimi, kozmetika i drugo.

No, za sve koji su se ponadali da ovo znači da će se uskoro pojaviti i prodavnice Victoria’s Secret po poznatim beogradskim i tržnim centrima u ostatku Srbije, ipak malo razočarenje: kompanija Dufry Beograd nije dobila ekskluzivno pravo zastupanja ovog poznatog brenda za tržište Srbije već samo pravo da otvori prodajni objekat na beogradskom aerodromu. Ovo znači da je na drugim kompanijama koje se bave prodajom (ekskluzivnih) modnih brendova da dovedu Victoria’s Secret u neki od tržnih centara u Srbiji ili na neku drugu ekskluzivnu lokaciju.

Foto: Market Network

Foto: Market Network

Za magazin Market network Vesna Žarković, retail manager kompanije Dufry Beograd, ovim povodom izjavila je:

Dufry Beograd je deo globalne kompanije koja nam je i obezbedila da u prostoru koji zakupljujemo na beogradskom aerodromu otvorimo prvu Victoria secrets radnju u Srbiji. Iako smo mi i ranije želeli da otvorimo takvu radnju na beogradskom aerodromu principal nije bio zainteresovan, kaže Žarkovićeva.

Radno vreme prodavnice je 5:30 do 21:30 svih sedam dana u nedelji.  Na osnovu ugovora sa principalom asortiman radnje na beogradskom aerodromu je strogo definisan standardima za slične objekte i Dufry ne može da ga proširuje po pitanju broja kategorija. Za prvo punjenje asortimana nabavljeno je sve što je bilo ponuđeno po standardima Victoria’s Secret za ovakve objekte.

Iz kompanije Dufry Beograd navode i da se otvaranje Victoria’s Secret prodajnog objekta na Aerodromu Nikola Tesla pokazalo kao dobar potez, s obzirom na to da je interesovanje kupaca u prvim danima rada odlično.

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.