Ni tri dana nakon konferencije Webiz održane prošlog vikenda u Zrenjaninu ne prestaje sabiranje utisaka. Da je ovo bila jedna od uspešnijih konferencija u Srbiji pokazuje i statistika servisa Tvitni.me, koji je na ovoj konferenciji predstavio Željko Subašić.

webiz tvitni me statistika

Suma sumarum ovogodišnjeg Webiza iza budnog oka twittera kaže da je ukupno je poslato 2 636 tvitova sa 417 twitter naloga.  Pozitivnih je bilo 594, negativnih 49, a neutralnih 1 022 tvita.

webiz tvitni me sentiment

Najviše pozitivnih tvitova poslao je @zeljko_su , a među tviterašima sa najviše pozitivnih tvitova našao se i naš kolega Aca – @HadesNX01. Među tviterašima sa najviše neutralnih tvitova našli smo se i mi – @marketingITD ).

webiz tvitni me all about

Tokom konferencije najviše je tvitovao @milojesekulic sa 112 tvitova, a među top 5 tvireraša smo se ponovo našli i mi, sa  ukupno 70 tvitova poslatih sa oznakom #webiz. Naš nalog se našao i među onima koji su dobili najviše retvitova.

Dan sa najviše tvitova je bio četvrtak, 22. mart koji broji 911 tvitova sa dosegom od 3.070.429. Tog dana podeljeno je i  991 zvezdica u fejvovima.

webiz tvitni me reach

Najveći doseg pojedinačnog tvita imao je @Grooya, a odmah potom i @marketingITD.

Vreme najmasovnijeg tvitovanja bilo je 23. marta u 13h (na pauzi za ručak), i 21. u 17h – kada je Vladimir Kovač i svečano otvorio konferenciju.

webiz tvitni me pie chart

Tvitalo je znatno više muškaraca – 234, muškaraca naspram 116 žena i 61 naloga iza kojeg je brend.

Najviše tvitova poslato je sa Android platforme (932), zatim sa iPhone telefona (542), sa weba direktno poslato je 409. Tweet deck broji 215 tvitova, a Twitter for iPad 84.

Sa Instagrama je stiglo 70 tvitova, dok se na Foursquare čekiralo 43 puta i to objavilo na Twitteru.

Opšti utisak teško je iskazati statistikom, ali u ovom slučaju brojevi su fenomenalani prenosnici očigledno prelepih konačnih utisaka!

O autoru/ki

Ljiljana Đurić

Ubeđena da svet pokreću čiste emocije, kakve god one bile. Veruje da se ništa ne dešava slučajno, a pogotovo ne porazi. Zavisna od adrenalina, komunikacije, bliskosti i kreativnosti. Ne voli rutinu, sredinu i polovinu. Zaljubljena u prirodu, muziku i moć introspekcije. Stalni pratilac intuicije i redak slušalac noćnog radijskog programa.

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.