Kompanija Coca-Cola pokrenula je kampanju na svetskom nivou pozvavši ljude sa svih strana sveta da budu deo Svetskog prvenstva u fudbalu 2014 tako što će se pre početka prve utakmice (12. juna u Sao Paolu) njihova fotografija naći na najvećoj zastavi-mozaiku sastavljenoj od milion fotografija i tvitova. Zastava za radost koju je osmislio brazilski ulični umetnik Speto zajedno sa umetnikom iz Argentine, biće veličine fudbalskog terena.

Ukoliko želite da budete deo ove ogromne zastave i pridružite se svetu u Brazilu potrebno je da do 10. maja podeliti svoju fotografiju na Facebook stranici kompanije Coca-Cola, postavljanjem fotografije ili tvita na Twitteru uz obavezno stavljanje @CocaCola u njemu, kao i deljenjem fotografije na društvenoj mreži Instagram. Na svakoj od ovih društvenih mreža uz fotografiju je obavezno postaviti hashtag – oznaku #zastavazaradost i/ili #WorldsCup

coca cola happines flaf worldscup

Više informacija o Zastavi za radost i prijavljivanju možete dobiti na zvaničnoj stranici (SRB) ili globalnoj happinesflag.com.

Pogledajte i video o pripremama i saznajte kako fanovi Coca-Cola kompanije stvaraju istoriju na prvoj utakmici 2014 FIFA Svetskog prvenstva u Brazilu.

O autoru/ki

marketing ITD

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.