Poslednjeg dana marta prvi zakupci coworking prostora In Centra uselili su se u svoj novi radni prostor, što je bio i povod za tweetup druženje #InCentarUp koji je organizovala digitalna agencija Homepage kako bi ugostila prijatelje u svom novom radnom okruženju.

In Centar - otvaranje

In Centar – otvaranje

In Centar je zamišljen kao coworking prostor koji pruža mogućnost za dnevno, nedeljno i mesečno iznajmljivanje kancelarija, kao i održavanje treninga i obukaprostor za organizaciju događaja i inkubator za socijalne biznise. Ono što In Centar odvaja od drugih sličnih prostora je jedna od ideja vodilja, a to je razvoj preduzetništva, kao i profesionalni razvoj i usavršavanje pojedinaca. Sav prihod od prodaje komercijalnih usluga In Cengtar će investirati u razvoj socijalnog preduzetništva.

Homepage je digitalna marketinška agencija čija je misija da klijentima omogući da unaprede svoju komunikaciju kroz primenu internet i mobilnih tehnologija. Agencija je ujedno i prvi korisnik coworking usluge u In Centru. Pored predstavništva u Novom Sadu, tim sada može da se pohvali i novim prostorom u samom centru Beograda.

In Centar - detalj sa otvaranja

In Centar – detalj sa otvaranja

O saradnji agencije Homepage i In Centra Miloje Sekulić, suvlasnik agencije Homepage, izjavio je sledeće:

U projekat in Centra sam upućen od samog početaka zahvaljujući tome što mi je njegov idejni tvorac i pokretač Željko Ilić prijatelj, a i sarađivali smo na projektima. U startu me oduševila ideja da se od donacije priredi ovakav prostor, a da projekat svoju svrhu i održivost dokaže kao inkubator za razvoj socijalnog preduzetništva. Ne samo kao fizički prostor i mesto gde će se učiti i trenirati, već i kao izvor prihoda za njihovo pokretanje. jer deo prihoda koje In Centar ostvaruje ide u ovu svrhu.

Srećno se poklopilo da je on otvoren u trenutku kada je beogradskom odeljenju agencije Homepage trebalo proširenje pa se nismo dvoumili oko toga gde ćemo se preseliti. Tako smo postali prvi stanari In Centra i veoma me raduje što je tako.

A kakvi su utisci nakon dve nedelje rada?

Prostor je lep i funkcionalan, i odiše sjajnom energijom. Pošto se svakim danom useljavaju novi stanari i postaje življe, oseća se naboj novih ideja i međusobne podrške, a sve reakcije naših prijatelja, poslovnih partnera i klijenata kažu da smo dobro odabrali.

Kako je na početku navedeno, prostor za rad je moguće iznajmiti za jedan dan, celu sedmicu ili mesec (i više) dana, i po tom principu su podeljeni i cenovni paketi:

  • 1 dan: 1 700 dinara
  • 7 dana: 9 700 dinara
  • 30 dana: 20 000 dinara
In Centar - detalj sa otvaranja

In Centar – detalj sa otvaranja

Svi paketi podrazumevaju korišćenje radnog prostora u predviđenom terminu, korišćenje interneta, korišćenje kuhinje, jednu kafu ili čaj na dan, čišćenje i održavanje prostora, i štampanje do 10 stranica po danu.

Sedmodnevni paket uključuje i pet polučasnovnih termina u sali za sastanke, dok paket za 30 dana uključuje i:

  • Šesnaest polučasovnih termina u sali za sastanke
  • Fioku sa ključem
  • Predstavljanje na internet prezentaciji In Centra
  • Promociju na društvenim mrežama In Centra

Dodatne informacije možete dobiti na web stranici In Centra.

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.