Sedmog maja se u beogradskom Domu omladine održava četvrta po redu konferencija Digital Day Connected in Motion, na kojoj će biti između ostalog biti reči i o tome kako je ekspanzija pametnih telefona i tableta uticala na navike potrošača i do kakvih promena je to dovelo u eri digitalnih komunikacija.

„Ekspanzija društvenih mreža je za kratko vreme donela velike promene u načinu oglašavanja na online platformama. Dvosmerna komunikacija postavila je nove standarde u razumevanju oglašavanja, a sadržaji koji promovišu određeni brend, moraju se prilagoditi novim uslovima. Potrebno je izazvati interakciju sa potrošačima, njihovo angažovanje, što podrazumeva nove i kreativne pristupe koji će pre svega privući potrošače da se uključe u komunikaciju“ rekla je Gabrijela Stjepanović, izvršna direktorka IAB Srbija.

Brojni međunarodni i predavači iz Srbije podeliće svoja iskustva i načine za pronalaženje pravog pristupa potrošačima, kako bi se poslala željena poruka. Komunikacija putem novih medija predstavlja veliki izazov za marketinške stručnjake i jedino konstantnim usavršavanjem i praćenjem trendova može se ostati u tržišnoj utakmici.

Detaljnije o programu i samoj konferenciji Digital Day – Povezani u pokretu možete pročitati u našoj najavi Digital Day 2014.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti putem online prijave na zvaničnoj stranici IAB Serbia.

Utiske od prošle godine možete pročitati u našem tekstu Digital Day 2013.

Ilustracija: Detalj sa konferencije Digital Day 2013, autor Ivan Minić

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.