Marketinška agencija Mullen (SAD) raspisala je konkurs na “najteži posao na svetu” za koji su se prijavile 24 osobe. Kandidati su intervjuisani preko video linka, a u zahteve koje je pred njih izneo ispitivač bilo je zaista teško poverovati: nema sedenja u toku radnog vremena – koje traje 24 sata dnevno, nema odmora, slobodnih dana, praznika, nije predviđeno vreme za spavanje, morate pomagati svojim kolegama i ostajati budni do kasno u noć, tačnije, dok god imaju potrebu za vama, a pauza za obrok se podrazumeva samo ukoliko su kolege završile svoje obroke, i niste im potrebni u tom trenutku.

Da li je to uopšte legalno? Ko pristaje da radi tako nešto?! samo su neka od pitanja koje su kandidati postavili. A odgovor, koji je neke od kandidata i rasplakao, nalazi se na kraju video snimka:

I, da li ste saglasni, je li to zaista najteži posao na svetu?

Iza ovog video snimka sa snažnom porukom stoji, dakle, online prodavnica čestitki CardStore, koja je želela da podseti (odraslu) decu da neko njima drag svakodnevno obavlja najteži posao na svetu.

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

1 komentar

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.