Objavljeni su rezultati za najveću svetsku nagradu u dizajnu  A’Design Award & Competition za 2013./2014. godinu, i proglašeno je ukupno 758 pobednika iz 77 zemalja u 74 različite discipline. Pristigle radove ocenjivao je međunarodni žiri  sastavljen od iskusnih akademika, uvaženih novinara  profesionalaca  i iskusnih preduzetnika .

Coca-Cola Tet 2014 by Rice Creative

Coca-Cola Tet 2014 by Rice Creative

Rezultati A’Design takmičenja objavljuju se 15. aprila svake godine. Postoji pet nivoa rangiranja najboljih proizvoda, projekata i usluga: Platinum, Gold, Silver, Bronze i Iron A’Design nagrada. Nagrade se dodeljuju za Dobar Prostorni dizajn (Arhitektura, dizajn Enterijera, Urban dizajn i Pejzažna arhitektura), Dobar Industrijski Dizajn (Dizajn Proizvoda, Uređaja, Vozila i Dizajn Mašina), Dobar Reklamni Dizajn (Grafički dizajn, Marketing Dizajn), Dobar Modni Dizajn (Dizan Odeće, Modnih Dodataka, i Dizajn Obuće), Dobar Dizajn u oblasti Usluga (Strategija, Kvalitet i Inovacije) takođe i Dostignuća u Umetnosti i Literaturi.

Only Right Here by Alan Saga

Only Right Here by Alan Saga

Dobitnici prisustvuju glamuroznoj gala večeri u Italiji, gde im se na svečanosti uručuje peharA’ Design nagrada i godišnji almanah. Takođe, svaki nagrađeni ima šansu da učestvuje u izlozbi najboljih dizajnera godine, kako bi prezentovao svoj rad u Italiji. Pored pehara, nagrade i almanaha, A’Design Nagrada uključuje i PR i marketing usluge, kao što su prevod nagrade, priprema za štampu i doživotna licenca za korišćenje logotipa.

Blossom Cava by Packlab

Blossom Cava by Packlab

Spisak pobedničkih radova  A’Design Awards takmičenja možete pogledati na adesignaward.com/winners.php.

Takmičenje za 2014./2015. godinu je otvoreno, zainteresovani dizajneri, umetnici arhitekte i kompanje mogu da se registruju i prilože svoje radove na adesignaward.com, gde mogu naći sve potrebne informacije u vezi sa za takmičenjem: kriterijumi, važni datumi, imena sudija, obrasci…

Conspiracy-Sandal Shaped Jewels by Gianluca Tamburini

Conspiracy-Sandal Shaped Jewels by Gianluca Tamburini

A’Design Awards su osnovane kako bi podigle svest o dobrom dizajnu. Krajnji cilj A’Design Takmičenja je da podstakne dizajnere, kompanije i brendove celog sveta da stvore bolji proizvod, uslugu i sistem koji ce doprineti čovečanstvu. A’Design Awards Takmičenje podtiče dizajnere širom sveta da stvaraju proizvode i projekte koji bi nudili veću funkcionalnost, superiornu estetiku, efikasnost, održivost i učinak. Saznajte više o A’Design Award & Competition na whatisdesignaward.com

O autoru/ki

Sandra Kravitz Simonović

Zavisnica od informacija, profesionalni mislilac. Web preduzetnica po opredeljenju, futurista po religijskim shvatanjima. MarketingITD pokrenula da bi imala izgovor da po ceo dan gleda reklame i čita stručne knjige.
Moto: Dom je tamo gde su ti šifre.

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.