U sredu, drugog aprila, HBO Adria obradovao je odabrane novinare, saradnike i verne fanove zatvorenom premijerom četvrte sezone serije “Igra prestola” (Game of Trones), koja je održana u Cineplexx bioskopu u tržnom centu Delta City.

Foto: facebook.com/HeadlineSerbia

Foto: facebook.com/HeadlineSerbia

Premijera je bila zatvorenog tipa, a vladalo je ogromno interesovanje fanova. U okviru HBO regionalne kampanje, priliku da pogledaju prvu epizodu pre drugih imali su i fanovi iz Ljubljane, Dubrovnika i Zagreba. U Zagrebu je u tržnom cetru Avenue Mallu postavljen gvozdeni presto gde su ljubitelji mogli da se slikaju i učestvuju u nagradnoj igri #ZauzmiPrijestolje koja je za faove iz Hrvatske dostupna putem Facebook aplikacije na stranici HBO Adria.

O samoj epizodi ne bih mnogo govorio, jer ne želim da pokvarim užitak svim fanovima. Dovoljno će, verujem, biti samo ovo: spremite se za najbolju sezonu do sada.

Televizijska premijera “Igre prestola” je u ponedeljak, 7. aprila, u 20 časova i 5 minuta na programu HBO.

Preporučujemo da pogledate i iskrenu najavu nove sezone, i da se dobro nasmejete :)

A tu je i zvaničan trailer:

O autoru/ki

Aca Todorović

Archaeologist, Metaphysical naturalist, Futurist, Co-founder of trablmejker.com, Cheif Online Editor and Co-founder of Frenzy Spark Magazine Representative @cafebabelbgd. Online content researcher at Investintech. Social Media addict. Science Fiction fan. Savršeno razume srpski, ali mu biografija bolje zvuči na engleskom.

1 komentar

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.