Od 22. do 24. maja na Kozari će se održati jubilarna deseta, i na veliku žalost svih stručnjaka iz regiona – poslednja konferencija o odnosima s javnošću PROACTIVE. Zadatak ove konferencije biće da se osvrne na ključne vrednosti i izazove sa kojima se praktičari odnosa s javnošću susreću u modernom ekonomskom, društvenom i tehnološkom okruženju.

Kao i svih prethodnih, i ove godine se na Kozari očekuje veliki broj stručnjaka – znalaca teorije i prakse, koji će svoja iskustva i znanja rado podeliti sa učesnicima jubilarne i završne konferencija Proactive, projekta koji je u prethodnih devet godina pokrenuo procese jačanja i profesionalizacije PR struke, ne samo u Bosni i Hercegovini nego i u celoj regiji.

dragan mocevic„Ovaj Proactive zaokružiće jednu moćnu priču koja je uvezala veliki broj stručnjaka iz regije u zajedničkoj misiji jačanja struke, uspostavljanja standarda dobrih, ali i modernih odnosa s javnošću i pionirskog uvođenja novih trendova u svakodnevnu komunikaciju. Proactive je ujedno i praktičan primer koliko je važna planirana, kvalitetna i integrisana komunikacija da bi jedna priča bila prepoznata kao nešto što podrazumevano učesnicima i struci, uopšte, stvara i daje dobre vrednosti, bilo da se odnose na usvajanje novih znanja ili na umrežavanje koje je tako važno za našu struku“, izjavio je Dragan Močević, osnivač prve BiH PR agencije Prime Communications i autor Proactive konferencije.

Ovogodišnji Proactive baviće se temama poput etike, javnosti, javne sfere u eri interneta, lobiranjem, značajem inovacija u komunikacijama, važnosti prilagođavanja komunikacije potrebama novog doba pa i mnogim drugim važnim temama za profesiju i njen dalji razvoj.

Prvi Proactive održan je 2005. godine, s ciljem promocije odnosa s javnošću, jačanje statusa ove strateške funkcije unutar organizacija i kompanija, razmene iskustava i uspostavljanja i jačanja regionalne saradnje u oblasti PR-a. Tokom proteklih 10 godina, pomerio je granice u izučavanju i primeni novih i inovativnih komunikacijskih strategija, kanala, alata i trendova i okupljao i povezao veliki broj PR praktičara iz organizacija, institucija i kompanija. Ovogodišnji Proactive zaokružiće ovu konferencijsku priču već najavljenim učešćem velikog broja stručnjaka za odnose s javnošću iz različitih sfera poslovanja i delovanja.

Informacije o konferenciji i aktuelnosti u vezi s pripremama možete pratiti na web stranici, Twitter profilu i Facebook stranici.

O autoru/ki

marketing ITD

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.