Prvi april je Svetski dan šale, ali i dan koji brendovi shataju vrlo ozbiljno – na krajnje neozbiljan način. Kao što smo prošle godine sumirali najbolje prvoaprilske šale na jednom mestu, tako ćemo se i ove godine osvrnuti na prvoaprilske vesti koje su nam brendovi plasirali mahom putem društvenih mreža.

Na oduševljenje fanova širom sveta, Nokia je juče objavila povratak svog legendarnog modela 3310! Ovog puta nam ovaj model dolazi u više boja, sa Windows operativnim sistemom, touch ekranom od 3 inča, kamerom od 41 megapiksela… Posle silnih odobravajućih komentara, ne bi bilo loše da zaista i razmisle o ovome.

Nokia 3310

SwiftKey, kompanija zaslužna za našu još veću brzinu pri kucanju nam je juče prezentovala novu uslugu koju su nazvali „Flow Hard“. Kako su i sami rekli, ovo je tehnologija omogućava i onima koji koriste fizičke tastature da prevlačenjem prsta kucaju mnogo brže! Uostalom, pogledajte video:

Honda je ponudila svim ljubiteljima ovih japanskih automobila da svoje novo prevozno sredstvo samostalno izgrade (neko rekao IKEA? :) Veoma je jednostavno: odaberete model, za par dana vam dostave isti u nekoliko hiljada delova i vaše je samo da ga sastavite:

Čuvena pivara Samuel Adams iz Bostona je izbacila na tržište pivo pod nazivom „HeliYUM“. Tajni sastojak novog piva je, pa – helijum:

Google je lansirao dodatak za svoj servis Google Translate nazvan „Emoji“. Jasno, uz pomoć njega ćete određeni tekst moći da pročitate mnogo brže, jer će umesto rečima biti ispisan emotikonima:

…a u Gmail je stigla opcija Shelfie :)

Poznati brend American Outffiters je lansirao liniju odeće specijalno dizajniranu za vas i vašeg kućnog ljubimca. Ne sumnjamo da bi se to mnogima svidelo, zar ne? :)

Mogli ste da vidite i najavu novih viralnih trendova koju je YouTube sublimirao u okviru jednog video klipa:

AirBnb ste možda koristili do sada kako biste pronašli super smeštaj, ali sada isti servis možete koristiti kako biste pronašli super radno okruženje. zove se – Airbrb (eng. brb – be right back, vraćam se odmah):

Ukoliko ćete uskoro postati roditelji, možda biste mogli da razmislite o kupovini novog BMW ZZZ Series. Kako slogan kaže, ovo je “The Ultimate Sleeping Machine”:

Ukoliko volite pizzu sigurno ćete voleti novo pakovanje u kojem će Domino’s dostavljati istu, jer ćete i njega moći da pojedete. Predstavljamo vam Edi-box!

Domino’s - The Edibox

I domaći brendovi su pokazali da imaju smisao za humor te smo mogli da vidimo da su u kompaniji Jaffa Crvenka nakon opsežnog istraživanja o željama i navikama ljubitelja biskvita, došli do zaključka da osobe koje vole da jedu biskvite preferiraju biskvite četvrtastog oblika, te će popularna Jaffa ubuduće izgledati ovako:

Jaffa

Možda bi vam se dopala čokolada Najlepše želje sa ukusom spanaća?

Najlešpše želje sa spanaćem

Ukoliko volite instant kafu, ovog leta će vam zasigurno Grand Instant Tomato Cucumber biti omiljen ukus, jer – ko ne bi voleo kafu sa ukusom paradajza i krastavaca? :)

Grand instant

Rosal LipBalm je potvrdio da prati modne trenodve izbacivši novu liniju Rosal LipBalmova i to u dve boje: Zebra stripes i Leoprad print:

Rosal

Plazma je prošle godine lansirala novi ukus sa majonezom, a ovog puta je najavila da će od sada biti okruglog oblika i sa mlečnim punjenjem:

Okrugla Plazma

..samo što ovog puta to nije bila šala :)

plazma milky sandwich

Čemu ste se vi nasmejali prvog aprila?

O autoru/ki

Miloš Raičević

Creative Thinker & Problem Solver

Ostavi komentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.